Woning Den Ham

Witte woning omgetoverd tot gezellig geheel

In deze woning trof ik schoon metselwerk aan, maar verder weinig sfeervolle elementen. De reden hiervan was dat de stijlen van de bewoners ver uit elkaar lagen. Aan mij de uitdagende taak om een mooi geheel te maken van de uiteenlopende wensen en ideeën!

2D-advies

Vrijstaande woonboerderij Ommen

Grote woonkamer en keuken in één ruimte

Deze nieuwbouwwoning in boerderijstijl kon wel een tikkeltje karakter en gezelligheid binnenshuis gebruiken. De woonkamer en keuken zijn samen L-vormig (9×13.5 m) en zijn na advies ook aangepakt qua akoestiek en verlichting om een passend geheel te vormen.

2D-advies

Boerderij Balkbrug

Ruimtes met veel hoeken, schuine kanten waarin rust gecreëerd is

In deze boerderij waar een gedeelte bijgebouwd was, toen weer opgesplitst werd en vervolgens werd verdeeld in 2 huishoudens was de eenheid in de ruimtes verdwenen. Om rust en eenheid te creëren mocht ik een een uitgebreid kleuradvies geven.

Vervolgens heeft Ilse van Harten fotografie foto’s gemaakt van de ruimtes.

Woonhuis buiten Ommen

Puntjes op de ï

Nadat deze woning was overgekocht van ouders werd ik gevraagd om te helpen het hele huis onder handen te nemen. De wens was om geen wit terug te zien in huis, dat was voor mij ook een eerste keer! Een prachtige lichtroze tint bood de voordelen van lichte kleuren én voldeed aan de wens om alles van een kleur te voorzien. Hiernaast zijn foto’s van de slaapkamers afgebeeld. Gouden details komen overal in terug.

Advies aan huis

Monumentaal woonhuis Vriezenveen

Gerenoveerde woonkamer met authentieke details

Deze woonkamer heeft een karakteristieke eikenhouten balk in het midden van de ruimte. Eén wand bestaat vrijwel volledig uit glas en twee muren hebben kleinere raampjes. Het voelde bijna aan als een heuse balzaal! Door aparte hoekjes te creëren met onder andere vintage meubels ontstond er een gezellig, knus en warm geheel.

2D-advies

Vrijstaande woning Den Ham

Kantoor & entree met nieuwe frisse uitstraling

In deze vrijstaande woning werd de indeling van de benedenverdieping aangepast. Op de plek van de vroegere keuken bevindt zich nu het kantoor. De wensen bestonden uit een ruime kastenwand plaatsen en een rustige doch stoere sfeer creëren met gebruik van warme tinten. Door kleurvlakken achter de schilderijen te plaatsen en de entree verder in een basis kleur te schilderen, ontstond een fris geheel.

2D-advies kantoor & kleuradvies entree

Woonboerderij Kraggenburg

Boerderij met ruime woonkamer en keuken

Deze woning beschikt over een ruime woonkamer en keuken. Daarnaast zijn er veel ramen en deuren die zorgen voor een mooie lichtinval. Voor mij was het een geweldige uitdaging om kastruimte te creëren en ervoor te zorgen dat de akoestiek goed is in elke ruimte.

2D-advies

Woning Kraggenburg

Sfeervol woonhuis met badkamer beneden

Om privacy te realiseren is er een half muurtje in deze badkamer gezet waardoor er een ietwat beperkende indeling ontstaat. Dit hoeft echter totaal geen probleem te zijn, want door het plaatsen van planken is er voldoende opbergruimte. Het muurtje dient daarbij als een perfecte plek voor de SunShower. De badkamer is stoer afgewerkt met GunMetal kranen, houten elementen, een chique marmeren tegel en een warme terrakleur.

3D-advies

Nieuwbouw Woning Kraggenburg

Grote badkamer ensuite

Deze ruime nieuwbouwwoning heeft veel schuine kanten. De bewoners wensten een gezellige, maar ook praktische uitstraling. Door de ruimtes efficiënt in te delen en diverse nissen te creëren, ontstonden er gezellige plekjes zonder dat dit ten koste gaat van de praktische elementen.

3D-advies

Tussenwoning Amsterdam

Grote multifunctionele slaapkamer

Deze drive-inwoning in Amsterdam is een goed voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met een kleinere ruimte. Online bespraken we de ideeën en wensen, namelijk om haar slaapkamer te veranderen in een plek om te werken, relaxen én slapen. Vervolgens werkte ik mijn advies uit et voilà, missie geslaagd!

2D-advies

Hoekwoning Den Ham

Gezellige sfeer met terra en groen tinten

In deze hoekwoning moesten de bestaande meubels zo veel mogelijk weer worden gebruikt. Alleen de lampen en de kleuren zijn toegevoegd aan deze toekomstige bestaande woning van deze mensen.

3D Advies

Tussenwoning Lemele

Knusse eethoek met basic kleuren

Doordat de muren van deze ruimte niet tot het plafond zijn geschilderd, voelt het alsof het ruimte hoger is. Ik adviseerde om het behang in het eetgedeelte de hoek om te laten lopen, zo wordt er een knusse hoek gecreëerd.

3D-advies

Hoekwoning Nieuwleusen

Akoestiek & lange ruimtes

Voordat ik met RooZ Interieur begon, zocht dit jonge gezin al contact met mij. Door de lange vorm van het huis kwam er weinig daglicht in de keuken. Tevens was de akoestiek in de woning niet goed, waardoor veel geluiden door het huis galmden. Ik gaf advies om dit op meerdere manieren aan te pakken en om zo van hun huis een fijn thuis te maken.

3D-advies

Boederijwoning Lemelerveld

Centrale keuken & groene tinten

In deze woning kreeg ik de vrije hand om de woning in te richten, super leuk! Belangrijk was dat de keuken centraal stond en een knusse hoek zou vormen. Daarnaast had de klant een voorkeur voor de kleur groen. Dat vind ik natuurlijk alleen maar leuk, want er zijn ontelbaar veel tinten van en deze kleur heeft vaak zowel een stoere als warme uitstraling.

A-Z advies