Hoi! Mijn naam is Josine Rozenberg, ik ben woonachtig in Den Ham en in juni 2021 heb ik vanuit mijn grote passie voor interieur, RooZ Interieur opgericht. Ik maak persoonlijke en passende ontwerpen voor mijn klanten, zodat er een fijne sfeer hangt in iedere ruimte van een woning of bedrijfspand. Optimaal woon- en werkcomfort staan uiteraard altijd voorop!

In uw eigen huis wilt u zich natuurlijk écht thuis voelen en zou tot rust komen iets vanzelfsprekends moeten zijn. Maar hoe maakt u van uw huis uw thuis? Iedereen heeft een andere smaak en daar horen uiteraard verschillende items, kleuren en materialen bij. Elk detail kan net dat beetje extra sfeer geven waar u wellicht al langere tijd naar op zoek bent. Ik help u graag om de mooiste combinaties te maken, zodat u optimaal van uw huis of bedrijfsruimte kunt genieten.

Over Josine

Na mijn tijd op het Vechtdal College in Ommen heb ik de opleiding Bloem & Styling gedaan, gevolgd door de opleiding Wonen en Design. Hier werd ik opgeleid tot interieuradviseur en merkte ik dat dit is waar ik ontzettend blij van word. Al gauw wist ik het zeker: dit is waarin ik aan het werk wil gaan. Sterker nog: het liefst zou ik mijn eigen onderneming starten. En die droom is werkelijkheid geworden!

De afgelopen jaren heb ik al diverse projecten ontworpen en de mooiste ruimtes werkelijkheid zien worden. Voor portfoliomateriaal kunt u kijken op de pagina Ontwerpen van RooZ. Extra leuk is dat ik vanaf 2022 een webshop aan mijn bedrijf heb toegevoegd! Hier vindt u onder andere woonaccessoires en meubels. Zoekt u iets specifieks? Laat me dat dan gerust weten via de contactpagina.